
בתיאבון.
מה צריך?
מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
תותים
שוקולד
וופל בלגי (ניתן לרכוש קפואים בסופרמרקט)
* כמובן שתמיד ניתן להיות יצירתיים ולהוסיף אגודים, פצפוצים צבעונים ועוד..
מה לעשות?
1. לשתוף את התותים ולקצוץ דק דק, ולפרוס אחד לקישוט בסוף.
2. לקצוץ את השוקולד דק דק (ואת כל מה שאמור להתווסף שיש לקצוץ מראש)
3. לחמם את הוופל על פי ההוראות ולהשאיר לקרר טיפה באוויר.
4. להקציף את השמנת המתוקה, לאחר מספר דקות כאשר היא טרם מוכנה, יש להוסיף את האינסטנט פודינג, ו3/4 כוס חלב.
5. להתאים את הוופל לכוס הרצויה, ולהניח.
6. ועכשיו נשאר רק לעשות שכבות - וופל, קרם, תותים, שוקולד, קרם, וופל, קרם, תותים, שוקולד ניתן את השאריות וופל אם חתכתם אותו, לקצוץ ולפזר מלמעלה. להוסיף תותים לקישוט.
לחלק כפיות וקדימה לחפור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה