אז כל מה שנשאר זה בתאבון. |
היא הכינה לנו גם שניצלים מצופים בקורנפלקס (שזה פטנט של טמיר, יום אחד הוא ריסק חצי חבילת קורנפלקס שאותה אנו שומרים במקפיא לשניצלים וזה מאוד טעים, שווה לנסות גם עם ביסלי)
כך שהיו את כל המרכיבים להכנת סנדויץ קליל וטעים לצהריים וכך היה.
יום למחרת הכנתי לי שניצל בלחמניה עם שכבה של מיונז עגבניות בצל וכרוב.
בצד כוס לימונדה קרה עם מלא קרח.
טיפ: כשאין כוח להכין תוספת למנה בשרית, תמיד אפשר להכניס בין שני צנימים/ לחמניה/ בגט. למרוח מה שיש - טחינה/ מיונז/ אלף האיים/ קטשופ.
כמה ירקות וסיימנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה