
מה צריך?
100 גרם שוקולד מריר
2 ביצים מופרדות
30 גרם (3 כפות) סוכר
250 גרם שמנת מתוקה
2 ביצים מופרדות
30 גרם (3 כפות) סוכר
250 גרם שמנת מתוקה
מה עושים?
1. ממיסים את השוקולד במיקרו ומערבבים עם החלמונים.
2. מקציפים את החלבונים עד לקצף יציב ומוסיפים את הסוכר.
3. מקציפים את השמנת מתוקה.
4. מוסיפים את השוקולד לאחר קירור קל (זאת הטעות שלי - אם לא הייתי עושה את זה כניראה שהיה יוצא מוס שוקולד רגיל)
5. מוסיפים את הקצף חלבונים.
מוזגים לכלי ההגשה ושמים בקירור.
במידה ושמים במקפיא ומחכים בסבלנות תצא גלידת מוס שוקוד צ'יפס.. אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
בהצלחה... או במקרה הזה אולי לא.. שיצא מה שיצא.. העיקר שתהנו מזה!!!

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה