מצאתי את הגביע הזה ביום שבת אחד כשעזרתי לאמא שלי לסדר, למעשה הוא היה זנוח וקצת מלוכלך עם אבנים קטנות ובמבוק יבש. הוצאתי את הלכלוך, שטפתי, השרתי ושוב שטפתי והבאתי אותו הביתה איתי. הוא ישב וחיכה בסבלנות... יום שבת האחרון חברה שלי אורנית הגיע לביקור, היא העבירה לנו שיעור יוגה מפנק ולאחר מכן כמו אחרי כל אימון יוגה.. חייבים לאכול, הכנתי ארוחת בוקר ושמרנו מקום לקינוח... מומלץ לאכול לפחות בזוג אם לא בשלשה או רביעה. והכי חשוב זה לפנות לפחות שעה לאחר מכן.. כי ממש קשה לזוז.
בתיאבון.
בתיאבון.
מה צריך?
מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
תותים
שוקולד
וופל בלגי (ניתן לרכוש קפואים בסופרמרקט)
* כמובן שתמיד ניתן להיות יצירתיים ולהוסיף אגודים, פצפוצים צבעונים ועוד..
מה לעשות?
1. לשתוף את התותים ולקצוץ דק דק, ולפרוס אחד לקישוט בסוף.
2. לקצוץ את השוקולד דק דק (ואת כל מה שאמור להתווסף שיש לקצוץ מראש)
3. לחמם את הוופל על פי ההוראות ולהשאיר לקרר טיפה באוויר.
4. להקציף את השמנת המתוקה, לאחר מספר דקות כאשר היא טרם מוכנה, יש להוסיף את האינסטנט פודינג, ו3/4 כוס חלב.
5. להתאים את הוופל לכוס הרצויה, ולהניח.
6. ועכשיו נשאר רק לעשות שכבות - וופל, קרם, תותים, שוקולד, קרם, וופל, קרם, תותים, שוקולד ניתן את השאריות וופל אם חתכתם אותו, לקצוץ ולפזר מלמעלה. להוסיף תותים לקישוט.
לחלק כפיות וקדימה לחפור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה